Head uut aastat!

2. jaan. 2014 - Kommenteeri artiklit

Õpetajate Leht soovib ilusat ja harivat uut aastat kõigile lugejatele ja koostööpartneritele!

Õpetajate Lehe 2014. aasta esimene paberlehenumber ilmub 17. jaanuaril. Töökuulutused palume saata 14. jaanuariks e-aadressil marju@opleht.ee.

Kohtumiseni!

 


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!