Rahvaluule arhiiv ootab mälestusi lastemängudest

6. jaan. 2014 - Kommenteeri artiklit

Eesti Rahvaluule Arhiiv ootab kuni 17. jaanuarini meenutusi lastemängudest. Oodatakse nii meenutusi oma lapsepõlve mänguvõimalustest, -paikadest ja -seltskondadest kui ka mängukirjeldusi ja -õpetusi.

Sobivate mängumeenutuste seas loetleb arhiivi esindaja üles pallimängud, viskemängud, jooksumängud, peitusmängud, hüppemängud, tasakaalumängud, plaksutamismängud, sõrmemängud, pandimängud, kaardimängud, lauamängud, paberimängud, sõnamängud, aga ka näiteks arvutimängud.

Kogumisvõistluse eesmärk on kirjutada üles kõik Eestis mängitud lastemängud.

Töid saab esitada ERA uue kogumismooduli Kratt kaudu aadressil http://kratt.folklore.ee/ või kirja teel kratt@folklore.ee ja „Lastemängud“ Eesti Kirjandusmuuseum, Eesti Rahvaluule Arhiiv, Vanemuise 42, Tartu, 51003.

Lisainfot leiab ka siit http://www.folklore.ee/era/kysitlus.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!