Rakvere filmifestivalil on rekordarv osalejaid

20. jaan. 2014 - Kommenteeri artiklit

Veebruari alguses peetakse Rakvere gümnaasiumis 14. korda üleriigilist koolinoorte filmifestivali, millel on seekord rekordarv osalejaid.

3.-7. veebruarini toimuval filmifestivalil osaleb 28 noorautorit üle Eesti, mis ületab festivali ajaloo kõigi aegade rekordi. Varasem rekord pärineb eelmisest aastast, mil publikuni jõudis 24 filmi, teatasid korraldajad.

3. ja 4. veebruaril linastuvad teemaseansid, kus näidatakse eestlaste loodud mängufilme. 5. veebruaril linastuvad filmid, mis finaalist välja jäävad ning 7. veebruaril toimuval finaalprogrammil tuleb ekraanile 14 noorte loodud lühifilmi, kelle on finaali valinud eelžürii.

Peakorraldaja Karl Andreas Sprenki sõnul tuleb finaalõhtu eelmiste aastatega võrreldes suurejoonelisem nii oma formaadilt kui show poolest. „Finaalõhtu eest vastutab peaaegu 50-liikmeline meeskond ning samuti on suurenenud toetajate hulk, mille üle on ülimalt hea meel,” märkis Sprenk.

Lisainfot saab festivali kodulehelt www.filmifestival.eu.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!