Tallinna Ülikoolis algas rahvusvaheline talvekool

6. jaan. 2014 - Kommenteeri artiklit

Tallinna ülikoolis (TLÜ) algas esmaspäeval rahvusvaheline talvekool (Tallinn Winter School), mis toob Tallinna kolmeks nädalaks üle 40 osaleja 22 riigist: Austraaliast, Austriast, Bangladeshist, Brasiiliast, Eestist, Hollandist, Hiinast, Indiast, Itaaliast, Jaapanist, Kanadast, Lätist, Poolast, Prantsusmaalt, Rootsist, Saksamaalt, Soomest, Suurbritanniast, Šveitsist, Türgist, USA-st ja Venemaalt, teatas TLÜ pressiesindaja.


Talvekooli kavas on eesti ja vene keele intensiivkursused ning interaktsioonidisaini töötuba. Lisaks õppetööle osalevad talvekoolis osalejad Eestit tutvustavas kultuuriprogrammis, mis sisaldab loenguid, muuseumikülastusi ja väljasõite.

TLÜ suve- ja talveülikoolid on suunatud rahvusvahelistele õppijatele, kuid avatud ka eestlastest huvilistele. Kui suveülikool sai alguse 2006. aastal, siis talveülikool toimub alates 2010. aastast. Igal aastal osaleb neis üha rohkem inimesi, viimastel aastatel on osalejate arv ületanud 300 piiri.

Lisainfot TLÜ talveülikooli kohta leiab veebilehelt: http://winterschool.tlu.ee.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!