Tartu ülikooli talveülikooli kursused pakuvad inspiratsiooni

14. jaan. 2014 - Kommenteeri artiklit

Tartu ülikoolis (TÜ) algab 3. veebruaril neljandat korda talveülikool, mis tänavu kannab pealkirja „Vaim ja inspiratsioon” ning pakub valida paarkümmend kursust Tartus, Tallinnas, Viljandis ja Pärnus, teatas TÜ pressiesindaja.

Täiendusõppekursustele, mida viivad läbi õppejõud ja kogenud praktikud, kuulama oodatakse kõiki huvilisi. Osalejad saavad tunnistuse ning täiendusõppes kogutud ainepunkte on võimalik kasutada tasemeõppe õppekavade täitmisel sobiva õppeaine olemasolul kõrgkoolis.

Näiteks on talveülikooli kavas Mari Nõmme kursus „Juht ja inspiratsioon”, Kristiina Ehina kursus „Loovkirjutamine”, sporditeadlase Jarek Mäestu kursus „Inspireerivaid mõtteid treeningute planeerimiseks” ning meediaõppejõu Maarja Lõhmuse kursus „Edukas esinemine ajakirjanduses. Praktiline meediasuhtluse õpituba”.

Talveülikooli tasuta avaloengu peab 3. veebruaril kell 16 Philosophicumi ringauditooriumis (Jakobi 2, Tartu) Postimehe 2013. aasta inimene, tudengisatelliidi EstCube-1 eestvedaja, dotsent Mart Noorma.

Lisainfot leiab veebilehelt www.ut.ee/talveulikool


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!