Tartus tuleb tasuta konverents „Inspireeriv õpetaja”

14. jaan. 2014 - Kommenteeri artiklit

Tartu linnavalitsuse haridusosakond korraldab 24. jaanuaril Dorpati konverentsikeskuses tasuta konverentsi „Inspireeriv õpetaja”, millel arutletakse õpimotivatsiooni teemadel, teatas linnavalitsuse pressiesindaja.

Kolmandat korda toimuv konverents pakub pedagoogidele võimalust arutleda hariduselu aktuaalsetel teemadel, kohtuda kolleegidega ning ammutada päevajuhtide Piret Jeedase ja Harald Lepiski juhendamisel häid ideid eri valdkonna inimeste kogemustest.

Konverentsi esinejate seas on Anu Virovere, Mait Raava, Merike Kesler, Marin Gross, Pille Liblik, Aune Valk, Triin Noorkõiv jt.

Konverentsil osalemise soovist tuleb teatada 20. jaanuariks e-aadressile ho@raad.tartu.ee.

Korraldajad tutvustavad konverentsi sõnadega: „Kõigel on muster. Sinul on muster. Minul on muster. Vanaisa õpetas seda mulle, kui olin seitsmeaastane. Nii algab üks indiaanilugu…” Kuidas indiaanilugu lõpeb, saab teada konverentsil.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!