TLÜ õpilasakadeemias on kevadsemestril veel vabu kohti

22. jaan. 2014 - TLÜ õpilasakadeemias on kevadsemestril veel vabu kohti kommenteerimine on välja lülitatud

Gümnaasiumi- ja kutsekooliõpilased saavad Tallinna ülikooli (TLÜ) õpilasakadeemia kevadsemestri kursustele registreeruda kuni 6. veebruarini, teatas TLÜ pressiesindaja.

„Õpilasakadeemias on rakenduspsühholoogia kursus uues kuues ning rahvusvaheliste suhete kursus keskendub seekord rahvusvahelistele organisatsioonidele. Taas on avatud ka eelmise kevade kõige populaarsem – kommunikatsiooni kursus,” ütles õpilasakadeemia projektijuht Kadri Eisenschmidt.

Õpilasakadeemias on võimalik täiendada end filmi, rahvusvaheliste suhete, sotsiaal- ja kultuurantropoloogia, hispaania ja itaalia keele ja kultuuri, rakenduspsühholoogia ja kommunikatsiooni valdkonnas. Kursusi viivad läbi TLÜ õppejõud ning oma valdkonna tipud väljastpoolt ülikooli. Õpilasakadeemias on õppinud ligi 4100 noort üle Eesti.

Kevadsemestri õppetöö algab 8. veebruaril ning toimub nädalavahetuseti.

Õpilasakadeemiat toetab haridus- ja teadusministeerium.

Lisainfot saab õpilasakadeemia kodulehelt www.tlu.ee/akadeemia.