TLÜ õpilasakadeemias on kevadsemestril veel vabu kohti

22. jaan. 2014 - Kommenteeri artiklit

Gümnaasiumi- ja kutsekooliõpilased saavad Tallinna ülikooli (TLÜ) õpilasakadeemia kevadsemestri kursustele registreeruda kuni 6. veebruarini, teatas TLÜ pressiesindaja.

„Õpilasakadeemias on rakenduspsühholoogia kursus uues kuues ning rahvusvaheliste suhete kursus keskendub seekord rahvusvahelistele organisatsioonidele. Taas on avatud ka eelmise kevade kõige populaarsem – kommunikatsiooni kursus,” ütles õpilasakadeemia projektijuht Kadri Eisenschmidt.

Õpilasakadeemias on võimalik täiendada end filmi, rahvusvaheliste suhete, sotsiaal- ja kultuurantropoloogia, hispaania ja itaalia keele ja kultuuri, rakenduspsühholoogia ja kommunikatsiooni valdkonnas. Kursusi viivad läbi TLÜ õppejõud ning oma valdkonna tipud väljastpoolt ülikooli. Õpilasakadeemias on õppinud ligi 4100 noort üle Eesti.

Kevadsemestri õppetöö algab 8. veebruaril ning toimub nädalavahetuseti.

Õpilasakadeemiat toetab haridus- ja teadusministeerium.

Lisainfot saab õpilasakadeemia kodulehelt www.tlu.ee/akadeemia.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!