Tööd alustas Balti filmi- ja meediakooli laste filmikool

31. jaan. 2014 Raivo Juurak - Kommenteeri artiklit

BFM-i filmikooli juhataja ja projektijuht Katrin Kuusik märgib, et uus kool arendab 5–10-aastaste laste visuaalset kirjaoskust, õpetab neid ümbritsevat kriitiliselt vaatama ja seda ka teistele näitama.

Laste kultuur on digikultuur, nad mängivad juba kahe-kolmeaastaselt elektroonilisi mänge, laadivad rakendusi. Filmikoolis õpivad nad neid rakendusi teadlikumalt valima, et digimaailmas ohutumalt liigelda. „Edaspidi võiksid lapsed teha ka koolitöid digivahenditega ja digikeskkonnas, näiteks nutitelefoniga,” arvab Katrin Kuusik. Lapsed on selleks piisavalt nutikad.

 


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!