Tulemas on koolireisi ja kultuurisündmuse erileht!

27. jaan. 2014 - Kommenteeri artiklit

Õpetajate Lehe vahel ilmub 7. veebruaril koolireisi erileht ning 14. veebruaril kultuurisündmuse erileht. Mõlemasse lehte saab veel tellida reklaami.

Koolireisi-lehes uuritakse õpilastelt, millised on nende eredaimad koolireisi mälestused. Õpetajad aga jagavad oma kogemusi klassireiside korraldamisest. Reklaamide ja artiklite tähtaeg on 28. jaanuar.

Kultuurisündmuse-lehes tutvustatakse kevad- ja suvehooaja uuslavastusi, kontsertsarju, näitusi ja teisi kultuuriüritusi. Reklaamide ja artiklite tähtaeg on 3. veebruar.

Koolireisi artiklite toimetaja on Sirje Pärismaa (sirje@opleht.ee, 5334 5004).

Kultuurisündmuse erilehte toimetab Tiina Vapper (tiina@opleht.ee, 683 3120).

Reklaamiküsimustele vastab Marju Veikat (marju@opleht.ee, 683 3110, 5564 6671).

NB! Erilehtede reklaamile kehtivad erihinnad, mis on tavareklaamist soodsamad ning algavad 10 eurost! Kõigile 1/8 reklaami tellijatele on veeru ribareklaam (kuni 35 kB) Õpetajate Lehe veebileheküljel kaks nädalat tasuta! Vähemalt 1/4 lehekülje värvilise reklaami tellimisel saab reklaamile lisada 2000 tähemärki teksti.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!