Bioloogiaõpetajaid oodatakse Tartusse talvekonverentsile

17. veebr. 2014 - Kommenteeri artiklit

Nädala lõpus, 21.22. veebruaril toimub Tartus Eesti Bioloogiaõpetajate Ühingu (EBÜ) VIII talvekonverents „Läbivad teemad põhikooli- ja gümnaasiumibioloogias”.

Kavas on loengud ja õppekäigud Tartu tervishoiu kõrgkooli, maaülikooli ning loodusmajja. Töötubades arutatakse uue õppekava täitmiseks vajalike ressursside üle ja õpitakse bioloogiatundides IT-vahendeid kasutama.

Lektorite seas on Urmas Heinaste, Asta Tuusti, Harri Valdmann, Elbe Metsatalu, Margus Pedaste jt.

Samuti peetakse EBÜ üldkoosolekut, millel kinnitatakse aastaaruanne ja valitakse uus juhatus.

Konverentsi toetavad lisaks nimetatud asutustele TÜ loodus- ja tehnoloogiateaduskond ning loodusteadusliku hariduse keskus.

Lisainfot leiab: www.ebu.ee.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!