Eesti laste kunstiteosed on näitusel Moskvas

28. veebr. 2014 Niina Peerna Tabasalu ühisgümnaasiumi õpetaja - Kommenteeri artiklit

2014. aasta algas Tabasalu ühisgümnaasiumis tähtsa sündmusega – 30. jaanuaril avati Moskvas laste kunstigaleriis Izopark pidulikult rahvusvaheline näitus „Romanovite dünastia 400”.

Rahvusvahelisel näitusel on väljas Venemaa, Ameerika Ühendriikide, Küprose ja teiste maade laste tööd. Eestit esindasid Kuressaare ja Tabasalu ühisgümnaasiumi õpilaste tööd ja näituse avamisele olid kutsutud Tabasalu ühisgümnaasiumi noored kunstnikud Kristjan Viira, Aron Mardim ja Helis Sepp, samuti kooli direktor Carolin Kadaja ning õpetajad Niina Peerna, Lea Netz ja Kristine Laanisto. Pärast näituse pidulikku avatseremooniat toimusid meistriklassid tuntud vene kunstnike juhendamisel. Järgmisel päeval külastas Eesti delegatsioon Vene kunstnike liidu toetusel krahv Šeremetjevi mõisa Kuskovos ja keraamikamuuseumi. Unustamatu mulje jättis Punasel väljakul jalutamine.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!