Hariduskonverents „HEV 30 Kadrina keskkoolis”

21. veebr. 2014 Arvo Pani Kadrina keskkooli direktor - Hariduskonverents „HEV 30 Kadrina keskkoolis” kommenteerimine on välja lülitatud

27. veebruaril kella 9.30–16 toimub Kadrinas üle-eestiline hariduskonverents „HEV 30 Kadrina keskkoolis”. Konverentsiga tähistab kool olulist verstaposti – 30 aasta möödumist võrdsete võimaluste tagamisel õppekasvatustöös.

Üles astuvad Tartu ülikooli eripedagoogika professor Jaan Kõrgesaar, Kadrina keskkooli õppealajuhataja Ingrid Vaikmaa, psühhiaater Mari Viik, Ülle Kuusik hariduse tugiteenuste keskusest ja Ruuda Lind Ristiku põhikoolist.

Konverentsi teises pooles võtavad sõna Kersti Aasmets Vaeküla koolist, Anna Maria Ülviste Viimsi keskkoolist, Helgi Nööp Vana-Vigala tehnika- ja teeninduskoolist ning Tiina Kallavus Tartu Herbert Masingu koolist. Konverents lõpeb vestlusringiga. Päeva juhib Tiina Kangro.

„Õppekasvatustöö on tulemuslikum, kui õpiraskustega õpilaste jaoks on loodud tavakoolis eraldi õpikeskkond. Samuti soovime tähelepanu pöörata HEV-õpilasi puudutavale hariduspoliitikale, mis võib tuua kaasa haridusliku ebavõrdsuse suurenemise,” toonitab Kadrina keskkooli direktor Arvo Pani.

Ajakava ja registreerimine www.kadrina-kool.edu.ee.