Kell Kümme etendab kaht perelugu

14. veebr. 2014 Kadi Rutens - Kommenteeri artiklit

Pärast seda, kui väike sportlennuk rammib rikka suurtöösturi maja ja kaks pardal viibivat pilooti on sunnitud sekkuma majaelanike eraellu, paljastub ühe pealtnäha kõrge moraaliga perekonna tõeline nägu. Ühe suvise pärastlõuna jooksul pannakse kaalumisele kokku kaheksa abieluettepanekut. Mõte sellele, milline neist abieludest võiks olla paljutõotav, milline mesallianss, ajendab üht tulevast abielumeest välja ütlema Shaw’ kuulsat mõttetera: „Kui abielud sõlmida nii, et panna kõik meeste nimed ühte kotti ja naiste omad teise, ja lasta kinniseotud silmadega lapsel neid välja tõmmata nagu loteriivõite, oleks õnnelike abielude protsent sama kõrge kui praegu.”

Perekomöödia „MESALLIANSS” lavastaja on Roman Baskin. Mängivad Roman Baskin, Üllar Saaremäe, Martin Veinmann, Alo Kõrve, Riho Kütsar, Epp Eespäev, Elina Pähklimägi / Kadri Adamson, Maria Peterson, Margus Groznõi /Andres Raag.

• • •

Aastaid on seltskonnas liikunud legend, kuidas üks abielunaine jättis armuhoos oma abikaasa ja viieaastase poja ning põgenes mehe parima sõbraga – jäädavalt.

Nüüd, 30 aastat hiljem, külastab see naine oma kunagist kodukohta ja teeb visiidi oma täisealisele pojale ja tema võluvale kaasale. Juhuslikult on kohal ka poja isa, kunagine hüljatu, aga mis veelgi intrigeerivam – kutsutud on ka poja hea sõber. Õhus on elektrit.

Kas kunagine meeletus kordub?

Koomilise draama „RING” lavastaja on Roman Baskin. Mängivad Kersti Kreismann, Laura Peterson /Karin Rask, Epp Eespäev, Tõnu Aav /Volli Käro, Peeter Jakobi, Andres Raag, Ott Aardam jt.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!