Kullo galeriis näeb Toomas Lepiksaare maale

3. veebr. 2014 - Kommenteeri artiklit

Tallinnas, huvikeskus Kullo lastegaleriis, aadressil Kuninga 6 on avatud näitus kunstiõpetaja Toomas Lepiksaare maalidest.

1929. aastal Tallinnas sündinud Toomas Lepiksaar on lõpetanud Rakvere keskkooli ning õppinud Eesti riiklikus kunstiinstituudis. Ta on töötanud kunsti- ja joonestusõpetajana Tallinna 32. ja 22. keskkoolis, kaugõppekeskkoolis ja ETKVL-i kaubanduskoolis ning Tallinna rahvusvahelises koolis.

Ta on koostanud üldhariduskoolide kunstiõpetuse ainekavasid, kirjutanud artikleid ja raamatuid, korraldanud Eesti kunstiakadeemia täienduskoolituse osakonnas kursuseid põhikooli kunstiõpetajatele.

8. veebruarini avatud näitusel on näha loodusest inspireeritud ja abstraktsed maalid.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!