Kutseõppur nokitses valmis kutsekoolide tunniplaani äpi

11. veebr. 2014 - 2 Kommentaari

Tartu kutsehariduskeskuse õppur valmistas tasuta rakenduse, mille abil saab mobiilselt vaadata kutsehariduskeskuste kahe eesoleva nädala tunniplaani.

Rakenduse autori Kemo Oolepi sõnul valmis äpp isiklikust vajadusest. „Õppisin Tartu kutsehariduskeskuse tarkvara arenduse tugitehniku kursusel. Töö kõrvalt sai jooksu pealt koolis käidud ning seega oli pidevalt vaja operatiivset infot tunniplaani kohta,” rääkis igapäevaselt AS Regio tarkvara arendusega tegelev mees. Kursusel alustatud mobiiliäpp sai valmis ning testitud siis, kui Oolepil enda kooliaeg läbi sai.

Praegu leiab süsteemist 13 kutsehariduskeskuse tunniplaane. Rakendusega on ühinenud Haapsalu kutsehariduskeskus, Heino Elleri nimeline Tartu muusikakool, Kehtna majandus- ja tehnoloogiakool, Kuressaare ametikool, Luua metsanduskool, Pärnumaa kutsehariduskeskus, Rakvere ametikool, Tallinna ehituskool, Tallinna Lasnamäe mehaanikakool, Tallinna polütehnikum, Tartu kunstikool, Tartu kutsehariduskeskus ning Viljandi ühendatud kutsekeskkool.

Androidi süsteemile loodud rakendus kuvab siseveebist saadud kahe nädala tunniplaani vastavalt grupile.

Tunniplaani äpp on tasuta alla laetav Google Play veebipoest.


2 arvamust teemale “Kutseõppur nokitses valmis kutsekoolide tunniplaani äpi”

 1. Joel ütleb:

  On vôimalus, et tunniplaanide app tuleb ka Windows Phonedele?

 2. Kemo ütleb:

  Windows Phone arendus on juba otsa lahti saanud, kuid Microsofti rangete nõuete tõttu ei ole rakendust Marketplaces näha ilmset enne aprilli algust.

  Tänan huvi tundmast!
  seniks aga hoidke võimalusel silma peal Facebooki lehel:
  https://www.facebook.com/kutseplaan

  Kemo

Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!