Lennuakadeemia kutsub loengutele

4. veebr. 2014 - Kommenteeri artiklit

Eesti lennuakadeemia kutsub kõiki huvilisi tasuta loengutele, mis tutvustavad tänapäevast lennundust. Lonegusarja avab homme akadeemia rektor Jaan Tamm teemaga “Lennutransport kui globaalne süsteem”.

Loengud toimuvad veebruarist aprillini igal kolmapäeval kella 15-16.30 lennuakadeemia aulas.

Kuulama on oodatud kõik huvilised. Loengud on tasuta ning ilma eelregistreerimiseta..

Sissejuhatavad loengud annavad hea ülevaate lennunduse eri tahkudest, tutvustades tänapäeva lennunduse arengusuundi Eestis ja Euroopa Liidus. Loengusarjas tehakse teretutvust selliste valdkondadega nagu õhusõiduki ehitus, lennuliikluse juhtimine, seire- ja raadiosidetehnoloogiad, lennundus ja keskkond. Ülevaade antakse ka Euroopa Liidu lennutranspordist ning selle jätkusuutlikkusest, lennuohutusest jm.

Eesti Lennuakadeemia asub Tartumaal Ülenurme vallas.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!