Millest kirjutab 7. veebruari Õpetajate Leht?

6. veebr. 2014 - Kommenteeri artiklit

Kuidas läheb huvitaval koolil?

Viis ja pool kuud tagasi, uue õppeaasta alguse eel, küsis haridusminister Jaak Aaviksoo Õpetajate Lehe vahendusel, kas Eesti kool on huvitav. Artiklist ajendatult lõi ministeerium algatuse Huvitav Kool, mis koondab enda alla tegevuse ja inimesi, keda ühendab soov muuta meie kool tänapäevasemaks. Nüüd teeb haridusminister värskes Õpetajate Lehes kokkuvõtteid ligi pool aastat kestnud mõttevahetuse tulemustest ja leiab, et Huvitavat Kooli võib pidada rahvuslikul haridusstrateegial põhinevaks kooliuuendusliikumiseks.

Haridusamet selgitab Tallinna koolide liitmist

Tallinna linn kavatseb liita kaksteist kooli nii, et pooltühjad koolid ühendatakse nendega, kuhu lapsed suure tungi tõttu ära ei mahu. Kuidas seda kavatsetakse teha, selgitab Õpetajate Lehes haridusameti pressiesindaja.

Lasteaiaõpetajate töö ümberkorraldamine

Viimastel kuudel on lausa üle riigi käivitunud lasteaiaõpetajate töö ümberkorraldamine, mis tekitab nii lasteaiatöötajates kui ka lapsevanemates enneolematult palju küsimusi ja segadust, kirjutab Õpetajate Lehes haridustöötajate liidu õigusnõunik Vaike Parkel.

Koolireis

Värske Õpetajate Lehe vahel on erileht Koolireis, milles õpetajad jagavad kogemusi, kuidas ja kuhu korraldada kevadisel koolivaheajal klassiekskursioone ja koolireise.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!