Narva kutseõppekeskust külastas Briti suursaadik

5. veebr. 2014 - Kommenteeri artiklit

Möödunud nädalal külastas Narva kutseõppekeskust Briti suursaadik Christopher Holtby, kellega arutati riikidevahelisi õppe- ja praktikavõimalusi. Suursaadiku erilise huvi ja tähelepanu pälvisid kooli korraldatavad meistriklassid lasteaedades.

„Narva kutseõppekeskus jättis väga hea mulje nii oma personali, õppetingimuste kui ka huvitavate ning uuenduslike tegevustega, nagu näiteks meistriklasside korraldamine lasteaedades,” vahendas kool Holtby sõnu. „Loodan, et Narva kutseõppekeskuse õpilaste praktikaprojektid Suurbritannias jätkuvad, et kestaks ka kogemuste ning ideede vahetamine.”

Kooli esindaja teatel käivad Narva kutseõppekeskuse õpilased ja õpetajad igal kevadel lastele läbi praktiliste tegevuste tutvustamas koolis õpetatavaid erialasid. Üheskoos on küpsetatud nii emadepäevaks küpsiseid, volditud käterätist loomade kujusid kui ka õpitud tundma auto põhiosi.

Narva kutseõppekeskuse veokorralduse ja keevitaja eriala parimatel õpilastel on Euroopa Liidu elukestva õppe programmi toel avanenud võimalus käia Suurbritannias praktikal. „On heameel tõdeda, et uue programmi Erasmus+ raames meie koostöö partneritega jätkub, ning loodame, et Suurbritannia õppurid leiavad tee ka meie kooli ja meie heade koostööpartnerite juurde õppima,” lisas kutseõppekeskuse direktor Jüri Sasi.

Briti suursaadik Christopher Holtby külastas Narva Kutseõppekeskust oma Ida-Virumaa visiidi käigus.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!