Tallinna kesklinna koolid tähistasid Tartu rahu aastapäeva

4. veebr. 2014 - 1 Kommentaar

Möödunud pühapäeva, 2. veebruari keskpäeval kogunesid G5 koolide õpilasesindused, liputoimkonnad ja koolijuhid Tallinna reaalkooli kõrval asuva mälestusmärgi juurde, et tähistada Tartu rahulepingu aastapäeva ja avaldada austust langenud õpilastele ja õpetajatele.

Meenutati Tartu rahulepingu tähtsust Eesti ajaloos, leinaminutil asetati ühine pärg ning helises koolikell langenute mälestuseks.

G5 koolide hulka kuuluvad Tallinna reaalkool, Tallinna inglise kolledž, prantsuse lütseum, Gustav Adolfi gümnaasium ja Tallinna 21. kool.

Tartu rahulepingu aastapäeva tähistati ühiselt kolmandat korda, ürituse algatas 2012. aastal Tallinna 21. kooli õpilasesindus.


Hetkel ainult üks arvamus teemale “Tallinna kesklinna koolid tähistasid Tartu rahu aastapäeva”

  1. […] – Tallinna kesklinna koolid tähistasid Tartu rahu aastapäeva (opleht.ee) 02.02.2014 – Üle Eesti peeti Tartu rahu 94. aastapäeva 2:30 (tv3play.ee) […]

Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!