Telliskivi loomelinnakus avatakse ajutine muuseum

3. veebr. 2014 - Kommenteeri artiklit

Tallinna linnamuuseum avas kaheks nädalaks Telliskivi loomelinnakus ajutise muuseumi, milles saab kuni 14. veebruarini tutvuda Telliskivi tänava ajaloo-ja kultuuripärandiga, teatas linnamuuseumi esindaja.

Näitusega kaasnevad 8. ja 9. veebruaril perepäevad, kus lapsed saavad muuseumipedagoogide juhendamisel  meisterdada märke, linnusöögimaju ja tehaseloomi. Reedel, 7. veebruaril avatakse õpilaste kunstiprojektide näitus „Minu tuleviku Telliskivi”. Lisaks saab osaleda talvisel ekskursioonil Telliskivi tänaval ning kuna ajutise muuseumi üks olulisemaid eesmärke on kohalike kaasamine muuseumiga seotud tegevustesse, toimuvad vestlusõhtud Telliskivi tänava kaasaja ja mineviku teemadel.

Osa ekspositsioonist on pärit linnamuuseumi kogudest, osa laenatud Telliskivi tänavaga seotud inimestelt ja ettevõtetelt.

Näitus on avatud esmaspäevast laupäevani kella 11-19 ja pühapäeviti 10-17 Telliskivi Loomelinnaku A2 hoone esimesel korrusel, poetänava ääres.

Külastus ja kõik tegevused on tasuta.

Muuseumi toetab kultuuriministeerium.

Lisainfot leiab: www.telliskivimuuseum.weebly.com


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!