Ajalooõpetajaid oodatakse Tartusse

13. märts 2014 - Kommenteeri artiklit

19. märtsil peetakse Tartus Miina Härma gümnaasiumis Eesti Ajaloo- ja Ühiskonnaõpetajate Seltsi aastakoosolekut, kuhu oodatakse kõiki seltsi liikmeid. Samal ajal toimub ka üleriigiline ajalooolümpiaad. Osalejatel palutakse oma kohaletulekust eelnevalt teada anda.

Seltsi üldkoosoleku päevakavas on mitu märkimisväärset ettekannet. Riigikogu väliskomisjoni liige Marko Mihkelson tuleb rääkima olukorrast Ukrainas ning Marju Lauristin Pronksiöö varjudest ja sellest, kuidas ajaloo- ja ühiskonnaõpetus saab aidata kaasa Eesti ühiskonna lõimumisele.

Päeva lõpus esitletakse kogumikku „Kakskümmend aastat Eesti Ajaloo- ja Ühiskonnaõpetajate Seltsi”, autasutatakse demokraatia-päeva parimaid ning selguvad ajalooolümpiaadi tulemused.

Lisainfot leiab EAÜS-i veebilehelt http://www.eays.edu.ee.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!