Algas aasta linnu joonistusvõistlus

11. märts 2014 - Kommenteeri artiklit

2014. aasta lind on jäälind, keda tema erksate värvide tõttu kutsutakse ka põhjamaa kalliskiviks või jõgede pärliks. Eesti Ornitoloogiaühing kuulutas välja jäälinnu teemalise joonistusvõistluse, millest on oodatud osa võtma igaüks, olenemata vanusest või oskustest.

Võistlus toimub viies vanuserühmas. Iga võistleja võib esitada kaks tööd.

Parimaid töid ootavad auhinnad ja nendest korraldatakse võistluse lõppedes rändnäitus, mida võib alates juunikuust näha erinevates Eesti paikades.

Jäälinnu teemalised tööd tuleb saata või tuua hiljemalt 1. maiks 2014 Eesti Ornitoloogiaühingusse aadressil Veski 4, Tartu 51005. Tulemused selguvad maikuu lõpuks.

Aasta linnu ja võistluse tingimustega saab tutvuda aasta linnu kodulehel.

Samast saab infot ka jäälinnu fotovõistluse ning vaatluste kohta.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!