IT-kolledž sai uue logo ja vilistlaskogu

12. märts 2014 - Kommenteeri artiklit

31. jaanuaril 2014 asutati Eesti infotehnoloogia kolledži vilistlaskogu, mille eesmärk on IT-kolledži vilistlaste ja tudengite ühendamine, ühistegevuste ja koolituste korraldamine ning IT-kolledži hariduse propageerimine.

„Järgmisel õppeaastal kavandame aktiivsetele tudengitele pakkuda ettevõtte loomise kogemust, viies neid läbi kogu protsessi alates toote või teenuse loomisest, kliendisuhetest, müümisest kuni raamatupidamiseni välja,” ütles IT-kolledži vilistlane ja ettevõtja Erki Põldma. „IT-kolledži vilistlased, kes on loonud ettevõtteid, aitavad mentoritena tudengitel oma ideid ellu viia.”

IT-kolledži vilistlaskogu asutajaliikmed on Kristo Kaasan (I lend 2003. aastal,  välisministeeriumi IT-osakonna peadirektori); Klemens-Augustinus Kasemaa (I lend, 2003. aastal, info- ja dokumendihalduse ettevõtte Webware loovjuht); Kert Valbet (I lend, 2003. aastal, töötab veebiprojektidega tegelevas ettevõttes Datahouse OÜ); Doris Viikholm (VIII lend, 2010. aastal , tarkvara arendusega tegeleva ettevõtte AS CGI Eesti, meeskonna- ja projektijuht); Erki Põldma (I lend, 2003. aastal, ettevõtja, Startup’i TapTender looja ja tegevjuht ning tarkvaraarendusettevõtte ThorGate äriarendusjuht).

2000. aastal loodud Eesti infotehnoloogia kolledži on lõpetanud XI lendu ehk ligi 650 inimest.

Vilistlaskogu kohta saab lisainfot veebilehelt www.itcollege.ee/vilistlased ning e-posti aadrssilt vilistlased@itcollege.ee.

Lisaks sai IT-kolledž endale uue logo, mis on üks osa Hariduse Infotehnoloogia Sihtasutuse (HITSA) ühtsest visuaalsest identiteedist ning võetakse kasutusele järk-järgult uue õppeaasta alguseks. Selle autoriteks on loovagentuur AKU disainerid Alari Orav ja Kaarel Kala.

IT-kolledži vilistlaskogu asutajaliikmed: Klemens-Augustinus Kasemaa, Erki Põldma, Doris Viikholm, Kristo Kaasan, Kert Valbert

IT-kolledži vilistlaskogu asutajaliikmed:
Klemens-Augustinus Kasemaa, Erki Põldma, Doris Viikholm, Kristo Kaasan, Kert Valbert


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!