IT-kolledžis tuleb uudishimupäev, EKA avab uksed

18. märts 2014 - Kommenteeri artiklit

Neljapäeval, 20. märtsil kell 12 algab IT-kolledžis õppimisvõimalusi ja õppehoonet tutvustav uudishimupäev; Eesti kunstiakadeemia ootab samal päeval kella 10–19 külla kõiki, keda paeluvad kunstierialad.

IT-kolledži uudishimupäeva avab rektor Tiit Roosmaa, misjärel räägib õppejõud ja õppekavajuht Indrek Rokk IT-kolledži õppekavadest. Tudengid tutvustavad tudengielu ning räägivad koos vilistlasega oma õppimiskogemusest. Tutvustavat loengut, mida saab jälgida ka viipekeeles, võib näha otseülekandena kooli veebilehel.

Kell 13 toimub ekskursioon IT-kolledži õppehoones, kell 13.30 algavad töötoad, milles saab õppida arvutikaablit punuma, WIFI-võrku ehitama ning roboteid meisterdama.

Lisainfot leiab veebilehelt: www.itcollege.ee/uudishimupaev

Eesti kunstiakadeemia uksed on avatud, et tutvustada erialasuundasid ja õppekavasid kõikidele loomemajandusest huvitatud õpihuvilistele. Lisaks on välja pandud tudengite loomingulised tööd ja külastajad saavad osaleda töötubades. Infopunktid, kus jagatakse infomaterjale sisseastumise ja erialade kohta, on avatud kella 1017 vanalinnas (Kiriku plats 1) ning kesklinnas (Estonia pst 7 / Teatri väljak 1).

EKA tekstiilidisaini osakond tähistab samal päeval oma 100. juubelisünnipäeva  näitusmüügiga TALI disainipoes (Voorimehe 2). Arhitektuuri osakonna hoones (Pikk 20) viib arhitekt ja EKA vilistlane Ivan Sergejev läbi vestlusringi „EKA-st New Yorki”. Disainihuvilisi oodatakse tutvuma nahakunsti-, keraamika- ja klaaskunsti töökodadega. Tootedisaini osakond demonstreerib tudengite tehtud tõukerattaid.

Lisainfot leiab veebilehelt: www.artun.ee/avatuduksed.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!