Kullo lastegaleriis näeb tänavusi õpilastöid

31. märts 2014 - Kullo lastegaleriis näeb tänavusi õpilastöid kommenteerimine on välja lülitatud

Tallinna vanalinnas Kullo lastegaleriis saab lähinädalatel näha Mustamäe Laste Loomingu Maja õpilastööde näitust „Meie laste lood”, millel on väljas õppeaasta jooksul kunstiringide tundides valminud tööd.

Näitusetööd sisaldavad maale, skulptuure, joonistusi, trükitehnikas pilte, meisterdamistöid looduslikust ja taaskasutatavast materjalist, samuti siidimaalitehnikas valminud esemeid, tikitud seinapilte, kangastelgedel kootud esemeid, õpilaste disainitud kleite ning savist esemeid.

Kullo lastegalerii on avatud teisipäevast laupäevani kella 10–18. Näitust saab näha 1.–12. aprillini. 3. aprillil kell 15 toimub õpilaste autasustamine ja meisterdamise töökoda külastajatele.