Kullo lastegaleriis näeb tänavusi õpilastöid

31. märts 2014 - Kommenteeri artiklit

Tallinna vanalinnas Kullo lastegaleriis saab lähinädalatel näha Mustamäe Laste Loomingu Maja õpilastööde näitust „Meie laste lood”, millel on väljas õppeaasta jooksul kunstiringide tundides valminud tööd.

Näitusetööd sisaldavad maale, skulptuure, joonistusi, trükitehnikas pilte, meisterdamistöid looduslikust ja taaskasutatavast materjalist, samuti siidimaalitehnikas valminud esemeid, tikitud seinapilte, kangastelgedel kootud esemeid, õpilaste disainitud kleite ning savist esemeid.

Kullo lastegalerii on avatud teisipäevast laupäevani kella 10–18. Näitust saab näha 1.–12. aprillini. 3. aprillil kell 15 toimub õpilaste autasustamine ja meisterdamise töökoda külastajatele.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!