Lastefond kutsub lapsi osalema luulekonkursil

28. märts 2014 - Kommenteeri artiklit

TÜ Kliinikumi Lastefond kuulutab välja luulevõistluse „Mõmmiku head teod”, millel on oodatud osalema kõik 1.-6. klassi lapsed.

Luulekonkursi teemaks on Lastefondi maskoti Mõmmiku ja tema sõprade heateod, mis palutakse lastel värsivormi panna.

Võistlustöid oodatakse kuni 30. aprillini aadressile lastefond@lastefond.ee. Luuletusele tuleks lisada ka oma nimi, vanus, klass ning kontaktandmed.

Parimatele luuletajatele on auhinnad välja pannud Ahhaa teaduskeskus, A. Le Coq, Saku Õlle­tehas, Rahva Raamat, Nukuteater ja Kalev. Silma­paistvamatest värssidest paneb Lastefond kokku ka vahva luuleraamatu.

Täpsem juhend koos taustainfoga Mõmmiku kohta on leitav Lastefondi kodulehelt http://www.lastefond.ee/lastefondist/uudised/luulekonkurss.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!