Millised on populaarsemad lauamängud koolides?

28. märts 2014 Mari Klein - Kommenteeri artiklit

Õpetajate Leht küsis lauamängupoeketi Ludo ning lauamänge tootva firma Brain Games juhilt Margus Tapuperelt, millised on kõige populaarsemad arendavad lauamängud, mida õpetajad nende poodidest hankimas käivad. Edetabel sai järgmine.

„Halli Cups” – värvilised topsikud, mida tuleb kiiruse peale reastada tõmmatud kaardil märgitud järjekorras. Sobib näiteks pikapäevarühmadesse.

„Omnomnom” – toiduahelat tutvustav kaartide ja nuppudega lauamäng. Näiteks loodusõpetuse tundidesse.

„Pharaoh Code” – täringutel heidetud numbrite põhjal tuleb teha aja peale matemaatiline tehe, mille tulemus võrdub mängulaual olevatel kaartidel märgitud numbriga. Näiteks matemaatikatundidesse.

NB! Ludo käib mänge tutvustamas ka koolides. Lisainfot saab www.ludo.ee.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!