Õpetaja teipis õpilaste suud kinni

7. märts 2014 - Kommenteeri artiklit

Inglismaal kõrvaldati töölt õpetaja, kes sulges tundi segavate õpilaste suu teibiga.

Somerseti maakonnas Willitonis teipis esmaspäeval, 3. märtsil Danesfieldi kooli hispaania keele ja kunsti õpetaja Priscila Davo kinni nende õpilaste suud, kes olid tema hinnangul tunnis liiga lärmakad.

Kümneaastane Thomas rääkis, et õpetaja käskis lastel, kes tunnis rääkisid, püsti tõusta ja rivvi võtta ning kleepis kleeplindid laste suudele. Õpetaja ütles, et kui lapsed teibi suult ära võtavad, paneb ta uue. Sama juhtub siis, kui teip ära kukub.

Tunni lõpus lubas õpetaja teibid suult ära võtta, kuid ütles, et nii hakkab olema iga kord, kui nad tunnis räägivad. Tunni lõpuks oli mõnel lapsel suul lausa mitu teipi. Pärast nende äravõtmist olid mitmel lapsel huuled verised.

Müüja Lisa Duffield kinnitas, et tema 11-aastane tütar Ella keeldus pärast seda juhtumit selle õpetaja tundi minemast. Vanemad leidsid, et õpetaja peaks õpilasi julgustama kooli minema, mitte vastupidi.

Õppealajuhataja Ian Brad­bury lubas, et kool uurib juhtumit põhjalikult ning teeb kõik, et laste heaolu oleks tagatud.

Hoolimata sellest, et vaid mõned lapsevanemad kaebasid, peatati uurimise ajaks õpetaja tööleping. Juhtunust teavitati ka politseid.

Allikas: The Telegraph


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!