Õpetajate Leht võitis aasta kujunduspreemia

4. märts 2014 - Kommenteeri artiklit

Eesti Ajalehtede Liit tunnistas möödunud aasta saavutuste eest ajakirjanduspreemiaid jagades parimaks uue kujundusega ajaleheks Õpetajate Lehe.

Meie lehele osaks saanud tunnustus on eriti hinnatav seetõttu, et 2013. aastal uuendasid põhjalikult oma kujundust mitu nimekat ajalehte ja Õpetajate Leht konkureeris kujundusuuenduste kategoorias, kus võistlesid üheskoos nii väikesed kui ka suured lehed. Pressipreemia nominendiks samas kategoorias oli näiteks ka Eesti Päevalehe nädalalõpulisa LP kogu kujunduse uuendus.

Õpetajate Lehe kujunduse autor on Jaanus Koov ja esimene uues kuues leht ilmus mullu 18. jaanuaril. Nii kunstniku kui ka kogu toimetuse püüe oli ja on esitada lehe sisu võimalikult lihtsas ja selges vormis, et lugeja just teda huvitava olulise materjali hõlpsasti üles leiaks. Lehe eelmine kujundus pärines aastast 2006.

Veebruari viimasel päeval Tallinnas õpetajate majas peetud pressipeol käis Eesti ajalehtede liidu tegevsekretärilt Maige Pröömilt ja kujunduskonkursi žürii esimehelt Ahto Merilt preemiat vastu võtmas Õpetajate Lehe küljendaja Grete Teearu (pildil).


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!