Otsitakse Tartu kahe gümnaasiumi ühise õppehoone ehitajat

14. märts 2014 Madis Idnurm RKAS-i kommunikatsioonijuht - Kommenteeri artiklit

Riigi Kinnisvara AS (RKAS) on kuulutanud välja Tartu linnas Nooruse tänav 9 asuva õppehoone ehitustööde riigihanke, millele oodatakse pakkumusi 1. aprillini. 2015. aasta sügiseks valmivat õppehoonet hakkavad kasutama tulevane Tartu Tamme gümnaasium ja Tartu täiskasvanute gümnaasium.

Eesmärk on rekonstrueerida endine õppehoone koolihooneks, mis oleks õppetööks igati sobiv, võimalikult vastupidav ja mille ülalpidamiskulud oleksid võimalikult madalad.

Tartu Tamme gümnaasiumi õpilaste arvuks on planeeritud 540 ja Tartu täiskasvanute gümnaasiumi on planeeritud 500 õppekohta.

Õppehoone rajamist rahastatakse valitsuse heaks kiidetud ja Euroopa Komisjoni kinnitatud „Elukeskkonna arendamise rakenduskava” prioriteetse suuna „Piirkondlik ja terviklik ja tasakaalustatud areng” meetmest „Gümnaasiumivõrgustiku korrastamine”.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!