Suri etiketiõpetaja Maaja Kallast

10. märts 2014 - Kommenteeri artiklit

Pühapäeval suri 75-aastasena etiketiõpetaja Maaja Kallast.

Meie ühingu auliige, ajatu elegantsi ja karmi ütlemisega teekaaslane Maaja Kallast lahkus 9. märtsi 2014 varahommikul, seisab Eesti Juhi Abi Ühingu kodulehel.

„Aga võime olla üsna kindlad, et ta jälgib meie tegemisi sealt, kus ta nüüd on, tõstab vahel hoiatavalt sõrme, kui kipume ära unustama tema õpetusi, ja kiidab heaks, kui oleme, nagu tema meid olema õpetas,” seisab järelhüüdes.

Maaja Kallast sündis 3. juulil 1938. Ta oli oma alal tunnustatud ekspert ning andis  välja mitu käitumisõpikut, nende seas „Käitumise kuldvara” ja „Oh ajad, oh kombed”.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!