Suri reaalkooli juht Gunnar Polma

10. märts 2014 - Kommenteeri artiklit

Pühapäeval suri 53-aastasena Tallinna reaalkooli direktor Gunnar Polma.

Alates 1998. aastast reaalkooli juhtinud Polma oli aastatel 1996-1998 Haapsalu vene gümnaasiumi direktor ning aastal 1989. aastal taasavas koos abikaasa ja kohalike elanikega Metsküla algkooli, kus töötas nii õpetaja kui koolijuhina. Aastatel 1982–1984 pidas ta õpetajaametit Annikvere koolis.

Polma sündis 26. augustil 1960 Raasikul ning lõpetas 1982. aastal Tartu ülikoolis bioloogi ning bioloogia ja keemia õpetaja erialal.

Aastast 1994 kuulus ta Sotsiaaldemokraatlikku Erakonda ning 2011. aasta sügisest  ühendusse Vaba Isamaaline Kodanik.

2010. aastal pälvis ta Valgetähe IV klassi teenetemärgi.

Õpetajate Leht avaldab kaastunnet koolile ja lähedastele.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!