Tallinna õppenõustamiskeskus kutsub infotundidesse

7. märts 2014 Eliis Valdma - Kommenteeri artiklit

Tallinna õppenõustamiskeskuse spetsialistid kutsuvad 24. ja 25. märtsil haridusasutuste esindajaid õpetajate majja infotundidesse.

24. märtsil oodatakse infotundi ja töötubadesse koolide esindajaid, soovitavalt HEV-õppe koordineerijaid. Nõustaja Siivi Hansen tutvustab kovisiooni kui haridusasutustele väga tarvilist töömeetodit ning arutleb kohal­olijatega HEV-õppe koordineerijate võrgustiku loomist. Eripedagoog-nõustaja Marika Leemet räägib väikeklassi õppuri ning HEV-õpilase õppekavade teemadel. Töötoas jätkab Siivi Hansen kovisiooni praktilise osaga, psühholoog-nõustaja Kärt Käesel käsitleb HEV-õpilaste õppe koordineerijate töö praktilist poolt ning psühholoog-nõustaja Jekaterina Kušnarenko ja eripedagoog-nõustajad Alevtina Polištšuk ning Milena Pogodajeva ootavad venekeelsesse töötuppa-arutelule HEV-õpilastele mõeldud õppekavadest huvitatuid.

25. märtsil on õpetajate majja oodatud Tallinna lasteaedade esindajad. Infotunnis räägivad logopeedid-nõustajad Mai Uudevald ja Katrin Kakkori ning venekeelsele kuulajaskonnale nõustajad Milena Pogodajeva, Svetlana Botnarjuk, Miroslava Izmailova ning Jekaterina Kušnarenko sellest, missugune on koolivalmis laps. Järgnevad töötoad, milles Milena Pogodajeva ja Svetlana Botnarjuk tutvustavad vene keeles HEV-lapse toetamise võimalusi; logopeed-nõustaja Kaia Maripuu ning eripedagoog-nõustaja Olga Ilgina viivad läbi töötoa „Nägemis- või kuulmiskahjustusega laps tavalasteaias”; logopeed-nõustajad Hille-Mai Seero, Ene Varik-Maasik ja Mai Uudevald ootavad huvilisi töötuppa „Kõnearengu hindamine lasteaias – lasteasutuse ja logopeedi koostöö”; Alevtina Polištšuk viib läbi venekeelse autismiteemalise töötoa ning eripedagoog-nõustaja Gretel Õigus tutvustab tunnetustoa kasulikkust ning selle loomise võimalusi.

Infotundidesse ja töötubadesse saab registreeruda Tallinna õppenõustamiskeskuse koduleheküljel aadressil www.tonk.ee, kus on üleval ka ajakava. Infotundide teade on Tallinna haridusasutusele e-posti teel edastatud.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!