Tallinna ülikoolis näeb värskeid tudengifilme

31. märts 2014 - Kommenteeri artiklit

Tallinna ülikoolis näeb sel nädalal balti filmi- ja meediakolledži tudengite värskeid linateoseid. Tudengifilmid linastuvad nädala jooksul iga päev kell 16 ja kell 18. Filmiseanssidele pääseb eelregistreerimisega tasuta.

Tudengifilmide festivali „Best of BFM” juhatab esmaspäeval kell 18 TLÜ SuperNova kinosaalis (Narva maantee 27 neljandal korrusel) sisse Margus Raidi dokumentaalfilmi „Viimane rong Ingerimaale” esilinastus.

Nädal kulmineerub laupäeval, 5. aprillil piduliku tseremooniaga, kus jagatakse välja tänavused tudengifilmiauhinnad – BoB-id, mille pälvivad need festivalil osalenud noored autorid, kelle töös paistab kõige rohkem silma ideede originaalsus, pildikeele kasutamise ning loo tervikuks kujundamise oskus. Auhindu jagatakse kokku 14 kategoorias, lisaks antakse välja kolm eripreemiat: parima õppejõu auhind, Anri Rulkovi nimeline noore talendi preemia ning EKA animatsiooni auhind.

Festivali võidutööd linastuvad 7.–10. aprillil kinos Artis ning avaldatakse DVD-l.

Kava ja lisainfo leiab veebilehelt: www.kinosupernova.ee.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!