Gümnasiste oodatakse kirjandusteemalisele mälumängule

4. apr. 2014 - 1 Kommentaar

Eesti kirjanike muuseumide ühing kuulutas välja eesti kirjanduse teemalise mälumängu põhikooli- ja gümnaasiumiõpilastele.

Tammsaare muuseumi juhataja Maarja Vaino sõnul kestab mälumäng 8. aprillini ning eriti on osalema oodatud gümnasistid, keda praegu on võistlejate seas vähem kui põhikooliõpilasi.

Võistluse esimene voor on internetipõhine ning selles tuleb aja peale vastata 30 küsimusele. Kümme neljaliikmelist võistkonda pääseb edasi finaali, mis toimub Tallinnas Tammsaare muuseumis 16. aprillil. Auhinnad on välja pannud kirjandusfestival HeadRead ja Tallinna Linnateater, lisaks Rahva Raamat, ajakiri Looming ning kirjastused Kunst ja Varrak.

Mängu ja lisainfot leiab veebilehelt http://viktoriin.kirjanikemuuseumid.ee/.


Hetkel ainult üks arvamus teemale “Gümnasiste oodatakse kirjandusteemalisele mälumängule”

  1. […] koha Eesti Kirjanike Muuseumide kirjandusteemalisel viktoriinil põhikooli- ja gümnaasiumiõpilastele, saavutas põhikoolide arvestuses 9C klassi võistkond […]

Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!