Kevadkontsert „Suvi, vallatu suvi”

10. apr. 2014 Juta Hirv Tallinna 21. kool - 1 Kommentaar

Tallinna 21. kool tähistas hiljuti 110. aastapäeva. Juba üle poole sajandi, kevaditi, korraldatakse traditsiooniline meeleolukas, esinejaterohke kevadkontsert, mis on suursündmus kogu kooliperele.

„On meie keskel suvi, hoi-lii, hoi-laa, hoi-loo…”

DSC_7749Nii algas 2. aprillil vene teatris toimunud 54. kevadkontsert „Suvi, vallatu suvi”. Esinesid koorid, vokaal- ja instrumentaalansamblid, tantsijad ning valgusžongleerijad. Laval oli üle 500 õpilase, 13 kollektiivijuhti ning gümnaasiuminoormeestest koosnev inspitsiendigrupp, kelle „taktikepi” järgi raadiosaatjate vahendusel toimus kogu kontserdi logistiline tegevus ja lavatagune liikumine.

Lavalaudadele jõudsid laulud-tantsud Eestimaa suvest ja erilistest hetkedest, teismelise ja noore suvepäevast, loomade tegemised võttis kokku mutionu pidu.

Lustlike, liikuvate ning rõõmuküllaste etteastete kõrval kõlasid tundlikud laulupeorepertuaari kuuluvad kooriteosed, mis puudutasid hinge ja viisid mõtted puudutuste aega, laulu- ja tantsupeole „Aja puudutus. Puudutuse aeg”.

Kontserdimeeleolu jõudis publikuni kavajuhtide Lisanna Männilaane (10A) ja Karolina Josefiine Killandi (4A) kaudu. Lapsevanema abiga valmib kontserdist videoülesvõte, mis jääb kooli kodulehele ja arhiivi meeleolukat sündmust tähistama.

Kes küll ei unistaks suvest? Kontsertki jagas suverõõmuootust kuulajate-vaatajate südameisse.

Lisaks toetatakse iga kevadkontserdiga ka heategevuslikke ettevõtmisi, käesoleval aastal kuulub toetus Valgamaal elavale Kaidole.

DSC_7439


Hetkel ainult üks arvamus teemale “Kevadkontsert „Suvi, vallatu suvi””

  1. […] (etv.err.ee) 10.04.2014 – Doonoripäev Tallinna 21. Koolis (verekeskus.ee) 10.04.2014 – Kevadkontsert „Suvi, vallatu suvi” (opleht.ee) 23.03.2014 – Emakeelepäev 2014 (raadioeetris on Britta Pung ja õpetaja Sanne […]

Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!