Reaalainetega edukaks!

4. apr. 2014 Liia Ringo Eesti Infotehnoloogia ja Telekommunikatsiooni Liit - Kommenteeri artiklit

Hea õpetaja, olgu sinu aine emakeel või kehaline kasvatus – võta koos õpilastega osa „Reaalainetega edukaks” nädalast!

7.−11. aprillini toimub infotehnoloogia ja telekommunikatsiooni liidu (ITL) eestvedamisel juba teist korda „Reaalainetega edukaks” nädal, mis toob koolidesse üle Eesti IT- ja reaalainete taustaga külalisõpetajaid. Nädala juhtlause „IT on kõikjal” tähendab seda, et temaatilisi külalistunde saab siduda mis tahes ainetega. Parim aeg külalisõpetajatega tund kokku leppida on just nüüd.

Projektiga on liitunud üle saja külalisõpetaja: ITL-i esindajad nii avalikust, era- kui ka kolmandast sektorist. Teemaring ulatub turvalisest internetikäitumisest kuni selleni, mis on x, internet või tehisintellekt, kuidas toimub tootearendus ning kuidas tehnoloogia meie elu muudab. Täpsema teema saab iga õpetaja külalisõpetajaga ise kokku leppida.

Külalisõpetajateni jõuab „Tagasi kooli” infosüsteemi abil aadressil www.tagasikooli.ee. Pärast sisselogimist aitab otsimootor leida projektiga seotud külalisõpetajaid just enda piirkonnas. Küsimuste tekkimisel on valmis abistama „Tagasi kooli” meeskond.

Muutke „Reaalainetega edukaks” nädal enda ja oma õpilaste jaoks eriliseks! See on hea võimalus kohtuda põnevate inimestega ning luua huvitavaid seoseid oma aine ning IT ja reaalainete vahel!

Projekti „Reaalainetega edukaks” tegevusi viiakse ellu „Eesti info- ja kommunikatsiooni-tehnoloogia kõrghariduse ning teadus- ja arendustegevuse riikliku programmi 2011−2015 (IKTP) rakendusprogrammi” raames. Tegevuste elluviimist toetab Euroopa regionaalarengu fond. „Reaalainetega edukaks” on osa üleeuroopalisest kampaaniast „E-oskused tööhõives 2014”, mille eesmärk on tõsta kodanike teadlikkust tööalaste e-oskuste täiendamise vajadusest.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!