Tallinna kunstikool oli edukas UNESCO kunstikonkursil

21. apr. 2014 - Kommenteeri artiklit

Tallinna kunstikooli õpilased saavutasid häid tulemusi UNESCO Centre Louis François korraldatud rahvusvahelisel laste- ja noorte kunstikonkursil „Graines d’artistes du monde entier 2014”, mille teemaks oli tänavu „Liikumine.

14–17-aastaste vanusegrupis sai Karmen Birgit Kruustükk (juhendaja Anu Kalm) 2. koha, Lauri Miller (juhendaja Aimar Kristerson) 4. koha, Talvi Raamat (juhendaja Kai Kuusing) 10. koha ning Birgit Saar (juhendaja Kai Kuusing) 11. koha. 18–25-aastaste vanusegrupis nimetati Andreas Tukmanni töö (juhendaja Aimar Kristerson) 7. koha vääriliseks.

Konkursile laekus kogu maailmast 2400 teost, mille seast valis kunstnikest ja kultuuritegelastest koosnev žürii välja 100 preemiaväärilist tööd, mis pannakse välja rahvusvahelisele kunstinäitusele Troyes 20.–24. maini.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!