TLÜ kirjandusauhinna said Vassenin, Feldberg ja Tamm

4. apr. 2014 - Kommenteeri artiklit

Märtsi teisel poolel andis Tallinna ülikooli rektor Tiit Land üle TLÜ kirjanduspreemiad, mille pälvisid tänavu Mariliin Vassenin (algupärase ilukirjanduse kategoorias luulekogu „Horror vacui” eest), Elli Feldberg (ilukirjandusliku tõlke kategoorias teose „Meel ongi Buddha. Mazu jutlused ja ütlused” tõlke eest) ning Marek Tamm (eriauhind 2013. aastal ilmunud „Keskaja kirjanduse antoloogia I” koostamise eest).

TLÜ kirjandusauhinna eesmärk on tunnustada eesti autoreid, kes õpivad või õpetavad Tallinna ülikoolis või on selle vilistlased. Senised laureaadid on Hasso Krull ja Nadežda Ptšelovodova (2007), Maarja Kangro ja Arvo Valton (2008), Mari Tarvas ja Maarja Kangro (2009), Mart Kangur ja Kalju Kruusa (2010), Andrei Ivanov, Heli Allik ja Lauri Kitsnik (2011), Jürgen Rooste ja Märt Väljataga (2012) ning Urmas Vadi, Rein Raud ja Sveta Grigorjeva (2013).


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!