Johannes Käisi Selts ootab huvilisi suvekooli

26. mai 2014 - 1 Kommentaar

Johannes Käisi Selts korraldab 12.–13. augustil Pärnumaal Maria talus suvekooli teemal „Kodu, lasteaed, kool – huvitavate võimaluste kasvumaa”. Sinna on oodatud kõik, kes tahavad kaasa aidata Johannes Käisi pedagoogilise pärandi uurimisele ja propageerimisele, tema ideede ja meetodite rakendamisele tänases lasteaias ja koolis.

Johannes Käisi Selts on ellu kutsutud mitte üksnes austusest kooliuuendaja Johannes Käisi pedagoogilise pärandi vastu, vaid laiemalt ka selleks, et aidata kaasa eesti rahvusliku identiteedi säilimisele eesti pedagoogika väärtustamise, teadvustamise ja levitamise kaudu, mõtestades ja edendades Eesti hariduslugu, kirjutas Johannes Käisi Seltsi juhatuse esimees Aina Alunurm.

Seltsi liikmeskond on aktiivne – toimuvad teemakohased konverentsid, seminarid, pedagoogilise kirjutise võistlus haridusloolise ainese ja parima praktika kogumiseks, osaletakse hariduslike materjalide koostamisel, toimib koostööpartnerlus, tunnustatakse pedagooge.

Suvekoolis käsitletakse huvitavaid hariduslike võimalusi läbi parima praktika. Huvitava Kooli mõttest innustununa peavad ettekandeid ja sisustavad töötube pedagoogid, kes võimaldavad õpilastel areneda, õppida ja kogeda läbi draama- ja projektõppe või mängides matemaatika õpiabi tundides. Juttu tuleb elamusõppest, mille puhul on protsess sama tähtis kui tulemus, ning kogemusõppest, mis toetub õppija kogemusele ning mille tulemusel tekib elukogemuse muutus. KAE Kooli ning JukuAkadeemia eesmärgiks on õpilaste huvi äratamine teaduse ja teadmiste vastu. Avarast kasvumaast kõnelevad Johannes Käisi preemia 2013. aasta laureaadid.

Suvekooli kava leiab seltsi veebilehelt: http://johanneskais.wordpress.com.


Hetkel ainult üks arvamus teemale “Johannes Käisi Selts ootab huvilisi suvekooli”

  1. […] Lehe internetiväljaandes (26. mai 2014) „Johannes Käisi Selts ootab huvilisi suvekooli“ https://opleht.ee/15826-johannes-kaisi-selts-ootab-huvilisi-suvekooli/. Suvekooli järgselt ilmus Raivo Juuraku artikkel 22.08.2014 Õpetajate Lehe paberväljaandes […]

Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!