Ukraina haridustöötajad tutvuvad Eesti haridusega

5. mai 2014 - Kommenteeri artiklit

Ukraina haridustöötajad tutvuvad sel nädalal Eesti lasteaedades ja koolides õueõppe, keskkonnahariduse ja arenguprogrammidega, teatas MTÜ Hared juhatuse liige Georg Aher.

„Ukrainas toimuvate sündmuste taustal on endisest olulisem näidata, et Eesti toetab Ukraina demokraatlikku ja jätkusuutlikku arengut. Loodame, et see projekt annab oma väikese panuse Ukraina haridussüsteemide jätkusuutlikumaks muutmisel,” lausus  Aher.

Täna tutvusid Lvivi keskkonnahariduskeskuse ja koolide esindajad Keila-Joal lasteaedade keskkonnaõppega, Männimudila lasteaia moodulmaja õpikeskkonnaga ja õuesõppe põhimõtetega Kadrioru saksa gümnaasiumis. Homme külastavad Ukraina haridustöötajad Tallinna Kadaka lasteaeda ja Lehola keskkonnahariduskeskust. Kolmapäeval viibitakse Pärnus, kus tutvutakse sealsete lasteaedade, koolide ja keskkonnahariduskeskuse tööga.

MTÜ Hared projekti „Demokraatlik jätkusuutlikku arengut toetav haridus rohujuuretasandil”, mille käigus ukrainlased Eestit väisavad, toetab välisministeeriumi arengukoostöö programm.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!