Lillepaviljonis autasustati olümpiaadidel osalenuid

5. juuni 2014 Sirje-Anne Rei Tallinna haridusameti vanemspetsialist - Kommenteeri artiklit

Sel õppeaastal toimusid Tallinnas ülelinnalised olümpiaadid 16 õppeaines, kokku osales neil 9618 õpilast. Üleriigilised olümpiaadid toimusid 23 õppeaines ning pealinna koolidest pääses sinna võistlema 457 õpilast. Tallinna õpilaste teadmisi hinnati neil võistlusel 132 korral auhinnalise kohaga, 41 olid esikohad. Lillepaviljonis anti autasud üle 212 õpilasele ja 160 juhendajale-õpetajale.

Autasustatute hulgas olid õpilased, kes olid juba eelmisel aastal edukad olümpiaadidel nii Tallinnas kui ka üle riigi: Tallinna prantsuse lütseumi õpilased Airon Johannes Oravas (8. kl), Kaarel Hänni (8. kl), Carel Kuusk (9. kl), Tallinna Tõnismäe reaalkoolist Paul Kärner (11. kl), Tallinna 21. koolist Peter Alex Mahhov (8. kl), Tallinna saksa gümnaasiumist Laura Lahesoo (12. kl), Vanalinna hariduskolleegiumist Joonas Jürgen Kisel (9. kl), Tallinna Õismäe gümnaasiumist Annika Kluge (12. kl), Kadrioru saksa gümnaasiumist Steven Eomois (12. kl), Tallinna inglise kolledžist Hanna Maria Saik (9. kl), Gustav Adolfi gümnaasiumist Oliver Paberits (8. kl), Markus Rene Pae (10. kl) ja Bety Mehide (12. kl) ning Tallinna reaalkoolist Edward Erelt (10. kl), Raid Vellerind (12. kl), Mari Liis Pedak (12. kl) ja Kaarel Allemann (12. kl).

Ja taas olid parimate hulgas ka Eestit 2013. aastal rahvusvahelistel olümpiaadidel esindanud õpilased: Taavet Kalda (10. kl), Rasmus Kisel (11. kl), Tiit Hendrik Piibeleht (11. kl) ja Timothy Henry Charles Tamm (12. kl) Gustav Adolfi gümnaasiumist, Airika Arrik (12. kl) Tallinna 21. koolist, Oliver-Matis Lill (12. kl) Tallinna Vanalinna täiskasvanute gümnaasiumist ja Tallinna reaalkooli õpilased Kristjan Kongas (10. kl), Oskar Voldemar Lahesoo (10. kl), Oliver Nisumaa (10. kl), Joonas Kalda (11. kl), Maria Krajuškina (12. kl) ja Uku-Kaspar Uustalu (12. kl).

Ei unustatud ka õpetajaid, kes on lapsi olümpiaadideks ette valmistanud: eesti keele õpetajad Karin Muller (Tallinna inglise kolledž), Krista Nõmmik (Vanalinna hariduskolleegium), Pille Pipar (Tallinna humanitaargümnaasium), saksa keele õpetaja Moonika Küla (Kadrioru saksa gümnaasium), vene keele õpetaja Tatjana Trojanova (Tallinna prantsuse lütseum), ajalooõpetajad Heli Ahuna ja Tiia Luuk (Tallinna reaalkool), Anatoli Grigorjev (Tallinna Õismäe vene lütseum), Inna Graužiniene (Gustav Adolfi gümnaasium), muusikaõpetajad Margot Peterson (Tallinna inglise kolledž) ja Merle Ilus (Gustav Adolfi gümnaasium), bioloogiaõpetajad Avo Erits (Tallinna ühisgümnaasium), Marje Väli ja Sirje Tekko (Tallinna prantsuse lütseum), Andres Raa ja Kersti Veskimets (Tallinna reaalkool), Kaisa-Helena Luht (Tallinna inglise kolledž), geograafiaõpetajad Piret Karu ja Ene Saar (Tallinna reaalkool), Ülle Suursaar (Tallinna 21. kool), füüsikaõpetaja Mart Kuurme (Tallinna reaalkool), keemiaõpetajad Marge Oopkaup (Tallinna prantsuse lütseum), Pelageja Ozerova (Tallinna Õismäe vene lütseum), Andrus Kangro (Tallinna reaalkool), Lilian Kippasto (Gustav Adolfi gümnaasium), Vladimir Ossipov (Tallinna 53. keskkool), Liidia Teska (Tallinna Kesklinna vene gümnaasium), Lidia Rõbnikova (Tallinna Tõnismäe reaalkool), matemaatikaõpetajad Mihhail Gussev (Tallinna Tõnismäe reaalkool), Helen Kaasik ja Andres Talts (Tallinna reaalkool), Ülle Koduste (Tallinna inglise kolledž) ning Riina Timmermann (Gustav Adolfi gümnaasium).

Info olümpiaadide kohta http://olympiaadid.haridus.ee.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!