Töökohapõhise õppe võrgustik NetWBL otsib eksperte

5. juuni 2014 Signe Reinumägi NetWBL-i Eesti-poolne kontaktisik - Kommenteeri artiklit

Alates sügisest 2013 on Archimedese kutsehariduse büroo kaasatud õpipoisiõppe ehk töökohapõhise õppe võrgustikku (network Work Based Learning (NetWBL)), mille eesmärk on tugevdada õpipoisiõppe elemente nii kutse- kui ka kõrghariduses ning toetada töökohapõhise õppevormi juurdumist haridussüsteemis. Võrgustikku kuulub 29 elukestva õppe ja Erasmus+ programmide riiklikku agentuuri Euroopast, koordinaator on Saksamaa.

Võrgustiku tegevuse üks peamisi tulemusi on õpipoisiõppe juurutamisel/täiustamisel kasutatav veebipõhine „töövahend” (WBL toolkit), mis koondab elukestva õppe programmi töökohapõhise õppega seotud projektide tulemused ning mille eesmärk on abistada kutseharidusreformide elluviimisel. Seoses eelnevaga otsib võrgustik oma ala eksperte, kelle ülesanne on koostöös võrgustiku liikmetega anda oma panus töövahendi väljatöötamisse.

Täpsemat infot kandideerimise kohta leiab siit.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!