EHTE-st saab ka Soome kõrgkoolidiplomi

3. juuli 2014 - Kommenteeri artiklit

Eesti hotelli- ja turismikõrgkoolist (EHTE) on algavast õppeaastast lisaks kohalikule rakenduskõrghariduse diplomile võimalik ühe lisa-aastaga saada ka Soome rakenduskõrgkooli rahvusvaheline bakalaureusekraad.

EHTE-s saab õppida hotellimajandust, reisikorraldust ja toitlustusteenuste korraldust. Hotellimajanduse erialal saab vastsõlmitud koostööleppe alusel kolmeaastase nominaalaja puhul lisaks ühe õppeaastaga omandada Soomes ka Haaga-Helia rakenduskõrgkooli rahvusvaheline bakalaureusekraad. Õppida on võimalik ka kaugõppes ning hotellimajanduse rakenduskõrgharidust antakse lisaks eesti keelele ka inglise keeles.

„Koolil on pikaajaline koostöö Haaga-Helia rakenduskõrgkooliga Soomes ja selle koostöö edasiarendamise järgmine etapp on top-up õppekavakoostöö. Peale EHTE-s rakenduskõrghariduse lõpetamist hotellimajanduse või Hospitality Management Diplomaga on lõpetanutel võimalus jätkata õpinguid Soomes Haaga-Helia rakenduskõrgkoolis ning saada sealt peale üheaastast õppeperioodi rahvusvaheline bakalaureusekraad Bachelor of Hospidality Management,” ütles Eesti hotelli- ja turismikõrgkooli rektor Toomas Undusk.

EHTE arendus- ja uuringute osakonna juhataja Ain Hinsbergi sõnul on EHTE vilistlasi  tööl kõigis Eesti suuremates hotellides ja reisibüroodes ning lennu-ja laevafirmades. Erinevalt akadeemilisest kõrgharidusest paneb EHTE tema sõnul rõhku praktilistele ülesannetele, mis lähtuvad klientide reaalsetest vajadustest. Hotellimajanduse õppekaval õpitakse näitaks majutusettevõtte töö korraldust ja juhtimist, majutusteenuste turundust, müüki ja teenindust, toitlustamist, ettevõtlust, äri- ja tööõigust ning erialaseid võõrkeeli.

Lisainfot vastuvõtukatsete kohta leiab kooli kodulehelt www.ehte.ee.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!