Tallinnas tuleb Euroopa õpilasfirmade võistlus

10. juuli 2014 - Kommenteeri artiklit

22.−25. juulini toimub Tallinnas Euroopa õpilasfirmade võistlus, mis toob kokku 38 riigi parimad õpilasfirmad. Eestit esindab 2014. aasta parim õpilasfirma Teamo Tallinna Õismäe vene lütseumist.

Võistluse avab 23. juulil kell 9.30 haridusminister Jevgeni Ossinovski Estonia kontserdisaalis. Sellele järgnevad kl 10.10−14 õpilasfirmade lavaesinemised, mida kutsume vaatama ettevõtlusest huvitatud õpilasi ja õpetajaid (vajalik eelregistreerimine junior@ja.ee).

23. juulil kl 15.30−17 tutvustatakse Viru konverentsikeskuses õpetajatele projekti European Skills Pass, mille raames töötatakse kolme aasta jooksul välja Euroopa ettevõtluseksam (sarnane TOEFL-testiga inglise keeles).

24. juulil kl 10−15 on Viru keskuses kõigile huvilistele avatud võistluse stendivoor (laat). Võistlusest tehakse ka veebiülekanne.

Lisainfot õpilasfirmade võistluse kohta leiab veebilehelt www.ja.ee.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!