Täna linastuvad Pärnus TLÜ filmitudengite tööd

17. juuli 2014 - Kommenteeri artiklit

Täna, neljapäeval, 17. juulil kell 19 linastuvad Pärnus Apollo kinos Pärnu filmifestivali käigus TLÜ Balti filmi- ja meediakooli tudengite parimad dokumentaalfilmid.

„TLÜ Balti filmi- ja meediakool osaleb Pärnu filmifestivali programmis esmakordselt. Festivalil on väljas BFMi Eesti tudengite dokumentaalfilmide paremik, neid vaadates saab aimu, milline on Eesti dokumentaalfilmi tulevik,” ütles filmikooli projektijuht Peter Murdmaa.

Tudengite dokfilmid jutustavad eduka ja tööka noore venelanna nägemusest Eestis elamisest („Hetk Ulkaga” – Gerli Nõmm, Kaisa Sammalselg), profiujuja Bruno Nopponeni karjäärist enne ja pärast tippsprdiga lõpparve tegemist („Vette sündinud” – Ave Lutter), roosiistanduse omaniku eluloost („Paradiis” – Nora Särak) ning Eesti muusikust Henrik Sal-Sallerist ja Smilersist – mida on vaja ühel Eesti artistil, et ühenduda inimestega läbi oma muusika („Smilers, poisid ja tüdrukud, Smilers” – Tatjana Kosminskaja).

TLÜ tudengid osalevad ka festivali filmikonkursi žüriis, aidates välja selgitada festivali parimat tudengidokumentaali.

Lisainfot leiab filmifestivali veebilehelt.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!