Mereakadeemia on lõplikult ühinenud TTÜ-ga

1. aug. 2014 - Kommenteeri artiklit

Senine Eesti mereakadeemia tegutseb alates augustist Koplis oma senises õppehoones Tallinna tehnikaülikooli (TTÜ) viienda kolledžina – TTÜ Eesti mereakadeemiana, kelle õppuritele laienevad kõik TTÜ üliõpilaste ja täiendusõppurite õigused ja kohustused, teatas TTÜ pressitalitus.

Kolledži värske direktori kt Roomet Leiger kinnitas, et suur töö on mereakadeemias muudatuste sisseviimises juba tehtud, ent palju seisab veel ees.

Mereakadeemia ülesandeks on anda merendusalast rakenduskõrgharidus- ja magistriõpet, korraldada täiendusõpet, edendada õppe-, teadus- ja arendustegevust. Mereakadeemia kutseõppe osakond eraldus liitumise käigus iseseisvaks õppeasutuseks.

Mereakadeemia jätkab oma tudengitele hariduse andmist kalapüügi ja -käitlemise tehnoloogia, külmutusseadmete, laeva jõuseadmete, sadamamajandamise ja meretranspordi juhtimise, tüürimehe, veeteede ohutuse korraldamise ja haldamise ning merenduse õppekavadel.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!