Rakvere eragümnaasium saab uue spordiväljaku

14. aug. 2014 - Kommenteeri artiklit

Sel nädalal algas Rakvere eragümnaasiumi spordiväljaku ehitus, mida saavad õppetööst vabal ajal kasutada ka kõik linnakodanikud, teatas Rakvere linnavalitsuse pressiesindaja.

Spordiväljakul saavad olema võimalused pallimängude harrastamiseks, jooksurajad ja kaugushüppekast. Lisaks on rajataval staadionil väike võimlemislinnak.

Staadioni ehitustöödega alustati 11. augustil ja planeeritav tööde valmimise aeg on septembri lõpus. Ehituse projektijuht on Inge Peebu, staadioni ehitab OÜ Antares. Ehitust rahastab valdavalt Rakvere eragümnaasiumi hariduskogu, projekti toetab EAS läbi regionaalarengu programmi.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!