Tartu ülikoolis algab täna suvekool

4. aug. 2014 - Kommenteeri artiklit

Tartu ülikooli (TÜ) muuseumis Toomemäel peab esmaspäeval, 4. augustil kell 16 suveülikooli temaatilise tasuta avaloengu lektor Ken Kalling. TÜ suveülikooli 25. hooaeg on pühendatud teemale „Keha ja vaim”.

Tänavu on suveülikoolis enim huvi tekitanud kommunikatsiooni, psühholoogia, spordi ja tervise teemalised programmid. Endiselt on populaarsed ka haridustöötajatele suunatud suvekursused.

Suveülikool pakub täiendusõppe võimalusi nii ettevõtjatele, juhtidele, spetsialistidele, õpetajatele kui ka muudele sihtgruppidele. Kõik koolituse läbinud saavad Tartu ülikooli tunnistuse koos hinnetelehega.

Suvekursused toimuvad lisaks Tartule ka Tallinnas, Pärnus, Ida- ja Lääne-Virumaal ning Viljandimaal.

Lisainfot viimaste vabade kohtade kohta leiab veebilehelt www.ut.ee/suveulikool.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!