Valga sai kaks uut koolidirektorit

26. aug. 2014 - Kommenteeri artiklit

Valga põhikooli asub uuest aastast juhtima Hannely Luik-Stogov ning Valga vene gümnaasiumi Marina Krotova.

Valga linnavalitsuse pressiesindaja teatel valis konkursikomisjon Luik-Stogovi välja kahe ning Krotova kaheksa kandidaadi seast, ning tegi teisipäeval linnapeale ettepaneku sõlmida nimetatutega tööleping vastavalt 26. augustist ja 1. septembrist.

Mõlema kandidaadi üheks tugevaks ja läbivaks jooneks on see, et neil on kindel visioon kooli arengust, pikaajaline töökogemus koolis õppealajuhatajana, millega on olemas organisatsiooni arengu juhtimise kogemus ja nad on praktikas kursis kooli õppekeskkonna kujundamisega. Samas on nad tuttavad personaliga ja hästi kursis ressursside juhtimisega, seisab linnavalitsuse pressiteates.

Hannely Luik-Stogov (sünd. 1973) on lõpetanud Tartu ülikooli filosoofia teaduskonna ja tal on koolijuhtide arendusprogrammi koolitus. Ta on töötanud varasemalt õppejuhi ja direktori asetäitjana Valga põhikoolis ning eesti keele ja ajaloo õpetajana vene gümnaasiumis. Ta on abielus ja kahe lapse ema.

Marina Krotova (sünd. 1962) on lõpetanud Pihkva pedagoogilise instituudi bioloogia ja keemia õpetajana. Ta on läbinud kooli juhtimise koolitusi Tartu ülikoolis ning personali teemalisi ja erivajadusega laste toetamisalaseid koolitusi. Ta on abielus ning täiskasvanud tütre ja poja ema.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!